NEA ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ



Η Νέα Σελήνη στις 18 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη μας φέρνει προ των ευθυνών μας και μας δείχνει τους περιορισμούς από τις αποφάσεις μας. Δηλαδή οι συμβιβασμοί είναι αναγκαίοι ωστόσο έχουν και οφέλη αφού θα ζητήσουμε και εμείς κάτι αντίστοιχο.Αλλά  κυρίως αυτές τις ημέρες είναι το παρελθόν που ανανεώνεται και επιστρέφει, και είναι εδώ που η δυνατότητα να αποκαταστήσουμε μια σχέση από το παρελθόν μας φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ! Απρόσμενα μηνύματα στο κινητό μας κάνουν τώρα την εμφάνιση τους, ή και εμείς μπορεί να είμαστε αυτοί που θα κάνουμε την πρώτη κίνηση, απέναντι σε ένα πρόσωπο που είναι μακριά μας.Όλο αυτό το κλίμα ενισχύεται και από το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό,  που ανοίγει το κουτί των εκπλήξεων και οργανώνει με την εκπληκτική ακρίβεια που χαρακτηρίζει το σύμπαν όλα εκείνα τα καταπληκτικά γεγονότα που θα  βοηθήσουν τα ζώδια να φτάσουν εκεί που θέλουν. Ίσως να μπορέσουμε να βρούμε τη λύση σε ένα πρόβλημα που μας απασχολεί ή ακόμα και να εξυπηρετηθούμε σε κάποιο επαγγελματικό σχέδιο μας.
Γεγονός είναι πως ο ανάδρομος Ερμής σχετίζεται άμεσα με την επιστροφή παλιών γνωριμιών, σχέσεων, ερώτων, καταστάσεων που έμειναν μισές, ενώ φέρνει ανθρώπους πίσω στη ζωή μας, με περισσότερη αποτελεσματικότητα απ ότι ο πιο ικανός ντετέκτιβ. Κατά την ανάδρομη πορεία του λοιπόν, ξεκινά η κούρσα των αναμνήσεων. Αναπόφευκτα θα ζωντανέψουμε μνήμες, σκέψεις, φράσεις, εικόνες. Θα θυμηθούμε οτιδήποτε ζήσαμε που ανήκε στον έρωτα εκείνο, με το άτομο εκείνο, σε εκείνη τη δεδομένη χρονική περίοδο.

KΡΙΟΣ

Επειδή αυτό το διάστημα, η κοινωνική σας ζωή και εικόνα, θα σας απασχολήσουν έντονα, υπάρχει περίπτωση να μην ασχοληθείτε καθόλου με την προσωπική σας ζωή, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παράπονα και ξαφνικές αλλαγές!  Επαγγελματικά καλό είναι που ψάχνετε σε βάθος κάποια δεδομένα και σκέφτεστε πιο μακροπρόθεσμα. Το κίνητρό σας σε κάθε κίνηση είναι το χρήμα πάντως και όχι ο κόπος ή ο χρόνος, γιατί τα δύο τελευταία τα έχετε ήδη θυσιάσει!


ΤΑΥΡΟΣ
Ένα πρόσωπο που μπορεί ήδη να υπάρχει στην ζωή σας, θα παίξει ρόλο δασκάλου και θα σας οδηγήσει σε έναν καινούργιο δρόμο κατανόησης και ανανέωσης σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας θεωρείται ότι έχει βαλτώσει… Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε νέες πληροφορίες και γνώση.Αν η εργασία σας θέλει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας θα πρέπει να την περιορίσετε. Έχετε ερωτικές προσκλήσεις και προκλήσεις που αυτές θα διεκδικήσουν τον θρόνο της αφοσίωσής σας ακόμα και αν έχουν άρωμα παρελθόντος ο οποίος όμως έρχεται με φόρα για να σας αποσυντονίσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους, ενδέχεται να σας δυσκολέψουν. Οικονομικές συμφωνίες, κληρονομικά θέματα, αγοραπωλησίες γης, σας προβληματίζουν. Μπορεί ο σύντροφός σας να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και να χρειαστεί να τον στηρίξετε… Οποιαδήποτε κατάσταση που σχετίζεται με τα οικονομικά, δεν έρχεται για να σας ταλαιπωρήσει, αλλά να σας οδηγήσει στο να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο διαχείρισής τους. Αν  τα έχετε διαχειριστεί όπως θα έπρεπε, ανταμείβεστε, μέσα από σημαντικές οικονομικές συμφωνίες!!! Τα ερωτικά σας είναι η κινητήρια δύναμη του μήνα που σας ωθεί να ακουμπήσετε, να εμπιστευθείτε να εξωτερικευτείτε και γενικότερα το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό και για την ψυχολογία σας. Πάντως, αν είχατε ανασφάλεια για ένα άτομο, είναι που μαθαίνετε κάτι και σας λύνεται αυτόματα… Προσέξτε μόνο μήπως οι δύσκολες καταστάσεις στην εργασία, σας απομακρύνουν από ανθρώπους που τους απογοητεύετε με τη συμπεριφορά σας! Δεν το αξίζουν και κυρίως δεν είναι υπεύθυνοι για αυτό αλλά και εσείς έχετε βάλει το χεράκι σας και μάλιστα βαθειά!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Δείτε τι δεν δουλεύει σωστά και επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενώνουν με τους γύρω σας, ώστε να έχετε το καλύτερο κλίμα μέσα στις σχέσεις σας! Διαφορετικά, αποχαιρετίστε το παρελθόν και ανοίξτε χώρο για κάτι καινούργιο που θα σας ταιριάζει περισσότερο! Αν έχετε δουλέψει σωστά τα προηγούμενα χρόνια, τώρα θα αναγνωριστείτε!!!Τα ερωτικά σας μπαίνουν σε μία φάση που σοβαρεύουν κυρίως γιατί εσείς θέλετε να τα δείτε από αυτό το πρίσμα.. Μέχρι όμως να πάρετε αυτή την απόφαση θα αμφιταλαντευθείτε… Απαιτείτε την ίδια προσοχή που δείχνετε και μάλιστα δεν το διαπραγματεύεστε. Αν και γενικότερα είστε ιδιαίτερα δραστηριοποιημένοι στα κοινωνικά σας ξέρετε ότι μπορείτε να πάρετε ένα ρίσκο στον έρωτα και γι’ αυτό θέλετε να κρατήσετε κάτι ως επτασφράγιστο μυστικό!



ΛΕΩΝ


Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να κάνετε νέα ανοίγματα, αλλά προσέξτε το επενδυτικό μέρος αυτών, γιατί έχετε την τάση να είστε υπεραισιόδοξοι… Εκεί που πρέπει να πατήσετε φρένο είναι στις μεθόδους εργασίας που χρησιμοποιείτε γιατί προς τα τέλη του μήνα αποδεικνύονται λανθασμένες και χρειάζονται ριζική αλλαγή!Οποιαδήποτε ενόχληση προκύψει αυτό το διάστημα, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε  και να της δώσετε την απαραίτητη προσοχή! Φροντίστε να μην ξοδεύετε άσκοπα την ενέργειά σας!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Νεαρά άτομα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, είτε γιατί θέλετε να γίνετε γονείς είτε γιατί τα παιδιά σας θα σας χρειάζονται δίπλα τους σε νέα ξεκινήματα και δραστηριότητες!!! Οι συναισθηματικές σας σχέσεις θα πρέπει να ικανοποιούν την ανάγκη σας να είστε ο εαυτός σας, διαφορετικά θα υπάρξουν ρήξεις… Υπάρχει το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας σχέσης με κάποιο άτομο που θα παίξει ρόλο δασκάλου στην ζωή σας. Τα επαγγελματικά σας θέλουν ριζική ανανέωση και γενναίες αποφάσεις που καθόλου δεν πρέπει να επαναπαυτείτε γιατί τώρα αυτό που έρχεται θέλει και την οριστική συγκατάθεσή σας ιδιαίτερα αν σας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν… Τα ερωτικά σας, μετά το πρώτο δεκαήμερο αρχίζουν και σας ηρεμούν, σας βοηθούν και γενικότερα βρίσκετε υποστήριξη, ιδιαίτερα στο επικοινωνιακό κομμάτι… Βασικά σας αρέσει να μοιράζεστε την καθημερινότητά σας και τα όσα σας απασχολούν και έτσι καταλαβαίνετε ότι δεν είστε μόνοι σας και με παρέα όλα ξεπερνιούνται πιο εύκολα!



ΖΥΓΟΣ
 Το σπίτι φέρνει περισσότερες ευθύνες, ενώ ξαφνικές υποχρεώσεις, σας προβληματίζουν! Είναι μία εποχή που πρέπει να επανεξετάσετε θέματα που σχετίζονται με την οικογενειακή σας ζωή και το σπίτι! Για να μπορέσετε όμως να ασχοληθείτε με αυτά τα θέματα, θα πρέπει πρώτα να ασχοληθείτε με το εσωτερικό σας σπίτι, με τον εσώτερό σας εαυτό. Επαγγελματικά να εξετάζετε προσεκτικά την πιθανότητα να ανοιχτείτε και καλό θα είναι να μην πάρετε ρίσκα. Τα οικογενειακά σας θέλουν την προσοχή σας γιατί όσο και να σφυρίζετε αδιάφορα, μόνο αδιάφοροι δεν είστε! Τα θέματα σας αγγίζουν και μάλιστα μπορούν να θίξουν και δικά σας συμφέροντα, και μάλιστα σε βάθος χρόνου!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήρθε ο καιρός που πρέπει να παρατηρήσετε τον τρόπο που μιλάτε και που επικοινωνείτε και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές όπου χρειάζεται! Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί θα σας οδηγήσουν σε αρνητικά συναισθήματα! Στην αρχή μπορεί να είναι δύσκολο να δεχθείτε αλήθειες που σας αφορούν άμεσα, αλλά όσο θα παρατηρείτε τον εαυτό σας, όλο και πιο κοντά στην αποδοχή θα φτάνετε! Ερωτικά πάντως ενώ έχετε αποφασίσει ότι δε θα ασχολείστε με λεπτομέρειες που σας χαλάνε τη διάθεση εντούτοις κάποιες στιγμές είστε ασυγκράτητοι… Το ενδιαφέρον στα επαγγελματικά σας εστιάζεται στον τρόπο επικοινωνίας και πως προσεγγίζετε τους ανθρώπους.… Χρειάζεται να είστε περισσότερο διπλωμάτες ή να είστε πιο συγκεκριμένοι!  Για κοιτάξτε τις οικονομικές προοπτικές που ανοίγονται από μία δραστηριότητα που δε θέλετε να γίνει ευρέως γνωστή!



ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος σας αποχαιρετά και αφήνει πίσω του εμπειρίες και καταστάσεις που μοναδικός σκοπός τους ήταν να σας κάνουν πιο ώριμους και υπεύθυνους, κυρίως απέναντι στον εαυτό σας!!! Από εδώ και πέρα θα πρέπει να αποδείξετε ότι επαναπροσδιορίσατε τις αξίες σας και να βάλετε τις σωστές προτεραιότητες. Υιοθετήστε έναν σωστό τρόπο διαχείρισης των οικονομικών ώστε να μην εκτεθείτε αργότερα. Πρέπει να βρείτε εναλλακτικές λύσεις και αυτό ισχύει και στα ερωτικά σας αφού η αλλαγή του τρόπου προσέγγισης σε θέματα που ξέρετε ότι θα βρουν αντιστάσεις είναι επιβεβλημένη! Πάντως δώστε την ευκαιρία σε ανθρώπους να σας γνωρίσουν ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι σε ποια θέση θα τους κατατάξετε στη συνέχεια!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας, είναι πλέον γεγονός! Ένας νέος κύκλος ξεκινάει, αναγκάζοντάς σας να βάλετε όλη σας την ζωή σε τάξη. Τα προηγούμενα χρόνια, ο Κρόνος σας έβαλε να τολμήσετε μια βουτιά στα βάθη της ψυχής σας και όσοι φανήκατε τολμηροί, τώρα είναι η εποχή για να πετύχετε σπουδαία πράγματα. Στα ερωτικά σας η ανάγκη σας για ανεξαρτησία είναι βάλσαμο για εσάς για άλλους όμως αγκάθι και θα σας πιέσουν γιατί δε θα κατανοήσουν αυτή σας την ανάγκη. Εσείς προσπαθήστε να μη δείχνετε ότι είναι ανεπιθύμητοι… Μία ειλικρινή εξομολόγηση ίσως διευκόλυνε την κατάσταση αν και εσείς σίγουρα δε θέλετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας! Τουλάχιστον δείξτε διαθέσιμοι να ακούσετε… Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που μπορεί να σας ευχαριστήσει αυτό το μήνα! Εκεί κάτι κάνετε σωστά!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Μην ξεκινάτε κάτι καινούργιο αυτή την εποχή, αν δεν είναι απαραίτητο, αφού πρέπει πρώτα να βάλετε σε τάξη το παρελθόν σας, αν και δεν πρέπει να το παρακάνετε, γιατί σκοπός αυτής της αστρολογικής επιρροής, είναι να γεμίσετε με δύναμη και ελπίδα για το μέλλον! Τα ερωτικά σας απαιτούν από εσάς αποφάσεις που έχουν να κάνουν με ενέργειες του παρελθόντος. Είναι η δική σας σειρά να πάρετε πρωτοβουλίες αν θέλετε να επαναφέρετε θέματα τα οποία τα είχατε αφήσει μισοτελειωμένα και μάλιστα είχατε δημιουργήσει απορίες που τώρα θα τις λύσετε αν και θα πρέπει κάτι να παραδεχτείτε!


ΙΧΘΕΙΣ

Προσπαθήστε να συνεργαστείτε όσο πιο αρμονικά γίνεται με τους γύρω σας, γιατί διαφορετικά θα αισθανθείτε ότι οι άλλοι σας πιέζουν περισσότερο από όσο αντέχετε, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ρήξεις σε μακροχρόνιες σχέσεις…  Συγχρόνως, ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει δυνατούς φίλους στο πλευρό σας και σας οδηγεί στο να βάλετε πιο ρεαλιστικούς στόχους που μπορούν να σας ικανοποιήσουν, σας ταιριάζουν περισσότερο και θα σας δώσουν μεγαλύτερη δύναμη!!! Τα οικονομικά σας ειδικά αν έχετε κοινά συμφέροντα με άλλους ή έσοδα από μία επιχείρηση χρειάζονται σωστή διαχείριση. Βασικά δεν πρέπει να εμπιστεύεστε κανέναν να διαπραγματευτεί το οτιδήποτε για εσάς. Να θυμάστε ότι μπορεί να αποκτήσετε και θαυμαστές ερωτικού ενδιαφέροντος που προέρχονται από τον εργασιακό σας χώρο… Αυτό είναι ένα καλό νέο, αρκεί να μείνει μυστικό!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις