Η Πανσέληνος του Ιουνίου σχηματίζεται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 16:09 και περίπου μία ώρα μετά, ο Δίας που είναι και κυβερνήτης του Τοξότη, γυρνάει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Φαίνεται, λοιπόν, πως ανακινούνται θέματα πίστης, θρησκειών, προσωπικής πνευματικής εξέλιξης, επέκτασης συμφωνιών και εξεύρεσης ενός καινούριου οράματος, το φεγγάρι λάμπει ολόγιομο στον ουρανό μέσα από το ζώδιο του ταξιδιάρη Τοξότη για να φέρει εξελίξεις και να ολοκληρώσει ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό, τις σπουδές, τα ταξίδια και γενικότερα, τη φιλοσοφία και την στάση που ακολουθούμε στη ζωή.
Στην Πανσέληνο αυτή, αρκετά σημαντικό είναι το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη! Πρόκειται για μια όψη που έρχεται να ενισχύσει πολύ κυρίως τα θέματα των σχέσεών μας, αυτών των πιο προσωπικών, της φιλίας ή της ερωτικής μας ζωής.
Παράλληλα, οτιδήποτε σχετίζεται με δημιουργία, τις μέρες αυτές και κάτω από την επίδραση της όψης αυτής, βρίσκει πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθεί! Επίσης, ευνοείται και η κοινωνική ζωή και φυσικά οι νέες γνωριμίες ή και η ολοκλήρωση μιας πρόσφατης γνωριμίας που δεν έχει ακόμα εξελιχθεί…
Δημιουργείται στα ζώδια μια τάση και μια διάθεση ισορροπίας, αλλά σε πολλές περιπτώσεις δίνεται και η δυνατότητα να επανεξετάσουμε οτιδήποτε μπορεί το προηγούμενο διάστημα να μας ταλαιπώρησε ή να μη μας βγήκε όπως το θέλαμε σε μια ερωτική σχέση.
Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα δώσει πιο σταθερό χαρακτήρα στις σχέσεις μασ ο Άρης στον Καρκίνο θα κάνει την δράση μας πιο συναισθηματική, με κάποια μικρά ξεσπάσματα που θα οφείλονται στην παρορμητικότητα που θα μας χαρακτηρίζει που και που, όταν οι εξελίξεις θα καθυστερούν… Όπως και να έχει όμως, το καλοκαίρι ξεκινάει και ας κάνουμε όλη μια ευχή, να μας ανταμείψει για την υπομονή και την ανοχή που δείξαμε μέσα στον χειμώνα!!! Ας συντονιστούμε όλοι θετικά κι ας στρέψουμε ακόμη και τα δύσκολα γεγονότα υπέρ μας!!!
Από την άλλη, στην Πανσέληνο συμμετέχει ο Κρόνος σε όψη συνόδου και ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο, φανερώνοντας πως από τη μία υπάρχει περιορισμός στα σχέδιά μας και υποχρεώσεις ή πρόσωπα εξουσίας που δεν επιτρέπουν την αυθόρμητη δράση και από την άλλη, υπάρχει σύγχυση και τάσεις να εξαπατήσουμε ή να εξαπατηθούμε αν φανούμε αφελής σε υποσχέσεις.
Πολύ καλή συγκυρία είναι και η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία από το Ζυγό και μετά την πολύμηνη ανάδρομη πορεία του όλα τώρα μπαίνουν σε μία τροχιά εξελίξεων και σίγουρα αλλαγών στις σχέσεις…
Πάντως, τα τρίγωνα που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Δία από τον Ζυγό και με τον Ωροσκόπο της Πανσελήνου, φανερώνουν την ανάγκη για ισορροπία και αρμονία σε κάθε σχέση ή συμφωνία και πως η διπλωματία σε συνδυασμό με την υποχωρητικότητα, θα δώσουν λύσεις σε αδιέξοδα.
ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και αυτό σας βοηθάει να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει! Μέσα σε αυτές τις μέρες μπορείτε να βάλετε γερές βάσεις στις σχέσεις σας ή να δεσμευτείτε, αν ανήκετε στους ελεύθερους Κριούς! Αρχίζει μια περίοδος που θέματα σπιτιού, σας απασχολούν έντονα. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με τα πρόσωπα της οικογένειας ή μπορεί να αποφασίσετε μια ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου! Οικονομικές υποθέσεις ευνοούνται και σας δίνεται η δυνατότητα να διαπραγματευτείτε σωστά. Επαφές, συζητήσεις, μηνύματα, γεμίζουν την καθημερινότητά σας! Η Πανσέληνος του μήνα, σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα και σημαντικές αλλαγές, οι οποίες μπορούν να ανανεώσουν τις σχέσεις σας και να σας δώσουν μεγαλύτερη ελευθερία! Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, αλλά και νομικές υποθέσεις, ευνοούνται! Προσέξτε να μην εξιδανικεύσετε στο μυαλό σας οποιαδήποτε σχέση κυρίως στις 14, ώστε να μην απογοητευτείτε αργότερα… Ακόμη κι αν προκύψουν κάποιοι περιορισμοί 14 με 19 του μήνα, βρίσκετε τρόπο να τους αντιμετωπίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ιούνιος σας επιτρέπει να ομορφύνετε, να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους γύρω σας και να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, αν δεν σας αρέσει κάτι σε αυτήν. Οικονομικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, θα υπάρχουν αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα περιττά έξοδα, λανθασμένες επενδύσεις και να μην μπλέξετε οικονομικά και φιλικές σχέσεις! Η βοήθεια ενός οικείου σας προσώπου, θα παίξει σημαντικό ρόλο σε εσωτερικές εντάσεις και προβληματισμούς! Η Πανσέληνος κάνει τα συναισθήματά σας έντονα. Μπορεί να αποκαλυφθούν μυστικά ή να υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον, το οποίο θα πρέπει προσωρινά να μείνει κρυφό! Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, σας απασχολούν. Η εσωτερική αναστάτωση που θα σας χαρακτηρίζει 14 με 19 του μήνα, μπορεί να σας οδηγήσει στο να δημιουργήσετε απωθημένα ή να βιώσετε έντονες ανασφάλειες που θα πλήξουν την αυτοπεποίθησή σας! Βασιστείτε στην γνώμη των φίλων σας για να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και ονειρευτείτε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας, που θα φέρει την αναγνώριση για την οποία τόσο καιρό παλεύετε! Ο Ήλιος και ο Ερμής, θα είναι το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιό σας, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε για τον τρόπο που επικοινωνείτε και σκέφτεστε κάποιες καταστάσεις! Εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη, για να προωθήσετε επενδυτικά σχέδια και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους φίλους σας! Τολμήστε να βασιστείτε σε δυνατούς συνεργάτες, που θα σας βοηθήσουν στο να υλοποιήσετε τους στόχους σας!Ο Άρης αφήσε το ζώδιο σας και μετακινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, κάτι το οποίο ενεργοποιεί οικονομικά θέματα και σας δίνει την δυνατότητα να βγείτε οικονομικά κερδισμένοι, τουλάχιστον μέχρι τις 12 του μήνα σε πρώτη φάση και προς το τέλος του μήνα σε δεύτερη. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές για να μην εκτεθείτε! Προβάλλετε τα «θέλω» σας πιο δυναμικά από πριν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σχόλια, αλλά και συγκρούσεις. Η Πανσέληνος του μήνα φωτίζει τα προβληματικά σημεία στις σχέσεις σας, με σκοπό να διορθωθούν και να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα που εξυπηρετούν καλύτερα τις δικές σας ανάγκες, αλλά και των γύρω σας! Γύρω στις 14 του μήνα σιγουρευτείτε ότι δεν δίνετε λανθασμένες κοινωνικές εντυπώσεις, γιατί διαφορετικά θα γίνετε αποδέκτες άδικων σχολίων και συμπεριφορών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης περάσε στο ζώδιό σας και αρχίζει να φέρνει αποκαλύψεις! Σας δείχνει το παρασκήνιο που υπήρχε τόσο καιρό και σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στις σχέσεις με τους γύρω σας! Ο Ήλιος και ο Ερμής προσπαθούν να φωτίσουν την ψυχή σας και μέσα από μια εσωτερική διανοητική διεργασία να σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να γίνετε πιο εξωστρεφείς, ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπήρχαν μέχρι τώρα λόγω ανασφάλειας! Βασιστείτε στα άτομα της οικογένειας και ακούστε τι έχουν να σας πουν. Η Πανσέληνος τονίζει θέματα υγείας, αλλά και καθημερινής εργασίας, που μέσα από σωστό χειρισμό, σας οδηγούν στο να βελτιώσετε τις συνθήκες, τόσο της υγείας σας, όσο και της καθημερινότητάς σας! 13 του μήνα είναι μια καλή μέρα για να αφεθείτε στην φροντίδα των αγαπημένων σας, αλλά στις 14 και για τις επόμενες 3 μέρες, φροντίστε να είστε ρεαλιστές σε θέματα που αφορούν σε νέα ξεκινήματα! Μην απογοητεύεστε πριν καν γίνει κάτι, γιατί διαφορετικά θα κουραστείτε ψυχολογικά και θα επηρεάσετε και την υγεία σας. Με ηρεμία και σωστή διαχείριση, θα δείτε την καθημερινότητά σας να σας δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια.

ΛΕΟΝΤΑΣ
Ο Ήλιος από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει να στηριχθείτε σε φίλους, να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους και να ονειρευτείτε το μέλλον σας!!! Το κλίμα αυτό έρχεται να ενισχύσει και ο Ερμής φέρνοντας πολλές συζητήσεις, επαφές και μηνύματα!!! Η νέα θέση του Άρη στον Καρκίνο φέρνει παρασκήνιο και μυστικά, τα οποία θα συνεχίσουν να υφίστανται και τον επόμενο μήνα! Γίνεστε ανυπόμονοι και νευρικοί και ίσως πιο πιεστικοί από όσο θα μπορούσαν να αντέξουν οι γύρω σας!!! Η Πανσέληνος κάνει τα συναισθήματά σας για το ταίρι σας, έντονα! Αν είστε μόνοι αυτές τις μέρες, η ανάγκη να ανήκετε κάπου συναισθηματικά, θα είναι μεγάλη! Συγχρόνως γίνεστε δημιουργικοί! Προσέξτε μόνο, αν είστε γονείς, να μην προσπαθήσετε να προβάλλετε τον εαυτό σας μέσω των παιδιών σας! Γύρω στις 14 του μήνα μην εμπιστεύεστε τις σκέψεις σας σε οποιονδήποτε βρίσκεται γύρω σας, γιατί θα εκτεθείτε και θα απογοητευτείτε!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ήλιος και ο Ερμής από τους Διδύμους, σας βοηθούν να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα και να διαπραγματευτείτε έξυπνα για αυτά! Επειδή όμως μπορεί κάποιες φορές ο λόγος σας να γίνει περισσότερο προκλητικός από όσο θα έπρεπε, σκεφτείτε καλύτερα αυτό που θα πείτε! Ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες, αλλάζουν τα δεδομένα. Ο Άρης στον Καρκίνο σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε στόχους και να δράσετε ανάλογα, προκειμένου να τους πετύχετε! Οι επαφές με φίλους, αλλά και η δραστηριοποίησή σας σε συλλογικές εργασίες, θα είναι έντονη! Η Πανσέληνος σας δημιουργεί προβληματισμούς σχετικά με τα οικογενειακά άτομα και καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις! 13 του μήνα είναι μια καλή μέρα για να ευνοηθείτε οικονομικά μέσα από επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ στις 14 προσέξτε να μην ζητάτε περισσότερα από όσα οι άλλοι μπορούν να σας δώσουν…

ΖΥΓΟΣ
Ο Ιούνιος ξεκινάει πολύ όμορφα και θετικά, συνεχίζοντας να σας δημιουργεί την ανάγκη να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας!Οι σκέψεις και οι συζητήσεις για νέα ξεκινήματα και αλλαγές, γίνονται περισσότερες.Ο Άρης στον Καρκίνο αρχίζουν θέματα επαγγελματικά και κοινωνικές προκλήσεις, να σας κουράζουν… κάποιες καταστάσεις και άνθρωποι από τον επαγγελματικό χώρο, θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας με την προκλητική τους συμπεριφορά!!! Ευτυχώς η Αφροδίτη σας βοηθάει να αναγνωρίσετε και να αγαπήσετε κάθε σας συναίσθημα και να κατανοήσετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας! Οικονομικά θέματα που εκκρεμούσαν εδώ και καιρό, βάζει η Αφροδίτη το χεράκι της και τακτοποιούνται!!! Η Πανσέληνος σας δημιουργεί έντονες σκέψεις και συναισθήματα, τα οποία μερικές φορές δεν θα μπορείτε να κρατήσετε κρυφά! Τα κοντινά σας πρόσωπα, μπορεί να σας έχουν περισσότερο ανάγκη αυτές τις μέρες… Ένα νέο ξεκίνημα ή ένα νομικό θέμα, ευνοείται ιδιαίτερα στις 13 του μήνα, αλλά στις 14 αποφύγετε τις απογοητεύσεις…
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας ξεκινάει για εσάς με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να επωφεληθείτε οικονομικά από την καθημερινή σας εργασία!!! Ο Ήλιος και ο Ερμής στους Διδύμους, σας βοηθούν για να φωτίσετε κάθε γωνιά της ψυχής σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας εις βάθος!!! Φέρνετε στο φως κάθε σας ανησυχία και την εκλογικεύετε με τρόπο που σας οδηγεί στην ψυχική ηρεμία… Η μετάβαση του Άρη στον Καρκίνο, σας βοηθάει να δραστηριοποιηθείτε, ώστε να αλλάξετε όλη σας την ζωή!!! Αφροδίτη στον Ταύρο, συμβάλει στο να φέρει ισορροπία στις σχέσεις σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Οι σχέσεις αποκτούν γερές βάσεις εξυπηρετώντας τις ανάγκες όλων! Η Πανσέληνος ίσως σας δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες, αλλά με σωστή διαχείριση οικονομικών θεμάτων, στην πορεία του μήνα θα δυναμώσετε, κυρίως εσωτερικά! Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά τρίτων ή με τα παιδιά, μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα θέλατε γύρω στις 14, αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι εντάσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες τελειώνουν. Αρχίζετε να ψάχνετε τρόπο για να εξασφαλίσετε την ηρεμία και την ισορροπία στις σχέσεις σας και θα προσπαθήσετε να το καταφέρετε μέσα από συζητήσεις. Οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας βελτιώνονται και βλέπετε την κατάσταση της υγείας σας να καλυτερεύει, αν προϋπήρχαν κάποια θέματα που σας απασχολούσαν.Ο Άρης αλλάξε ζώδιο, προσπαθήστε να διαχειριστείτε την εσωτερική ένταση και να μην αφήσετε απωθημένα να χαλάσουν τις σχέσεις σας… Οικονομικά θέματα που σχετίζονται με οφειλές προς τρίτους, σας απασχολούν όλο και περισσότερο και οι ανασφάλειές σας δυναμώνουν… Μια ξαφνική γνωριμία μπορεί να σας συναρπάσει και να σας πάρει τα μυαλά!!! Αν είχατε στο μυαλό σας την απόκτηση ενός απογόνου ή είστε ήδη γονείς, θα δείτε τα παιδιά να σας χαροποιούν και να σας ξαφνιάζουν ευχάριστα!!! Τα δημιουργικά σας σχέδια μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης και ίσως χρειαστούν τροποποιήσεις! Αν προκύψει κάποιο θέμα με τα οικογενειακά πρόσωπα, στις 14, μην απογοητευτείτε! Μην προκαλείτε. Οι συνεργάτες ή ο σύντροφος, μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καθημερινότητά σας γεμίζει με συζητήσεις, μηνύματα, επαφές με κοντινά πρόσωπα, αλλά και κοντινές αποδράσεις!!! Αφροδίτη στον Ταύρο, και έχετε πολύ καλή διάθεση, χιούμορ αλλά και ερωτική διάθεση! Φλερτάρετε με πολύ ευχάριστο τρόπο, αλλά θα πρέπει να προσέχετε με τη νέα θέση του Άρη να μην προκαλέσετε τους γύρω σας… αν είστε ήδη δεσμευμένοι, φροντίστε να φλερτάρετε με το ταίρι σας!!! Αν ανήκετε στους αδέσμευτους , είναι η καλύτερη περίοδος για να ερωτευτείτε!!! Η Πανσέληνος σας δημιουργεί εσωστρέφεια και έντονα εσωτερικά συναισθήματα, τα οποία θα σας οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις!!! Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες! Αν προκύψουν θέματα υγείας, κυρίως γύρω στις 14, θα έχουν ψυχοσωματικό χαρακτήρα, γι αυτό αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε αμέσως!!!Μια συναισθηματική σχέση που θα προκύψει τώρα, θα έχει δυνατό χαρακτήρα και θα σας μεταμορφώσει ολοκληρωτικά!!!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα εκτοξεύσει τα ερωτικά σας στα ύψη! Οι οικογενειακές σας σχέσεις βελτιώνονται, ενώ συγχρόνως αρχίζετε να αλλάζετε τον χώρο του σπιτιού με τέτοιο τρόπο ώστε να σας ηρεμεί και να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας! Η νέα θέση του Άρη γεμίζει την καθημερινότητά σας με υποχρεώσεις, οι οποίες κάποιες στιγμές θα σας κουράζουν λίγο περισσότερο… Φροντίστε την υγεία και ελέγξτε όσο γίνεται τα νεύρα σας. Προσέξτε τον τρόπο που οδηγείτε, γιατί θα υπάρχει τάση για ατυχήματα… Η Πανσέληνος φέρνει δυνατούς φίλους στο πλευρό σας και από την άλλη σας δείχνει ποιοι δεν αξίζουν να είναι στο πλευρό σας… Δοκιμάστε να ονειρευτείτε και να αντιμετωπίσετε τα όνειρά σας με μεγαλύτερη σοβαρότητα! Προσέξτε στις 14 να μην σας εκμεταλλευτούν οικονομικά και να μην κάνετε περιττά έξοδα! Υιοθετήστε ένα νέο τρόπο διατροφής και φροντίστε την υγεία σας! Η υπερβολική κούραση σας οδηγεί σε θέματα υγείας που επιβάλλουν ξεκούραση και ένα νέο τρόπο ζωής! Με σωστή διαχείριση των επαγγελματικών θεμάτων μπορείτε να αναγνωριστείτε από τους γύρω σας και να ανταμειφθείτε οικονομικά!
ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα και σας δείχνει τι μπορεί να σας εκθέσει, αν δεν προσέξετε! Σας απογοητεύουν άτομα που πιστεύατε ότι ήταν πολύ κοντά σας και μπορούσατε να τα εμπιστευθείτε… Η νέα θέση της Αφροδίτης σας κάνει πιο ευχάριστους στον τρόπο που επικοινωνείτε και γενικά τα μηνύματα και οι ειδήσεις είναι αρκετά ευχάριστα!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις